Δικαστικά παράδοξα στη χώρα που άφησε ελεύθερο τον Χριστοφοράκο... Θαυμάστε τους!

EPAM-banner-01ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 13-03-2014, ημέρα Πέμπτη, άνδρες του Α.Τ. Λουτρακίου συνέλαβαν λόγω συνωνυμίας, μια συμπολίτισσα μας, τη Μαργαρίτα Γέρου, η οποία τυγχάνει και συντονίστρια του Πυρήνα Ε.ΠΑ.Μ. Λουτρακίου, (σύμπτωση άραγε;) και την οδήγησαν στο αυτόφωρο, για να δικαστεί. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε μια απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία κάποια συνονόματη της Μαργαρίτας είχε καταδικασθεί ερήμην στο παρελθόν, σε δύο μήνες φυλάκιση, για υποτιθέμενη παράβαση βασιλικού διατάγματος, με το οποίο προβλέπεται η ύπαρξη βιβλίων δρομολογίων στα φορτηγά Δημόσιας Χρήσης.

Παρά το γεγονός ότι η συντονίστριά μας δήλωσε ξεκάθαρα, από την πρώτη στιγμή και προς κάθε κατεύθυνση, ότι ουδέποτε διέθετε άδεια ή/και φορτηγό Δημόσιας Χρήσης, καθώς η ίδια εργαζόταν ως πολιτικός υπάλληλος στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, από όπου παραιτήθηκε αναγκαστικά το 1992 και έκτοτε συνταξιοδοτήθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο, φαίνεται ότι δεν στάθηκαν ικανές εξηγήσεις για να πείσουν.Εκ των υστέρων δε, από τη δικογραφία που περιήλθε στα χέρια της προκύπτει ότι κανένα άλλο στοιχείο (ΑΔΤ, ΑΦΜ, διεύθυνση, όνομα συζύγου) πλην του ονοματεπώνυμου δεν είναι ίδιο για τα δύο αυτά άτομα.

Όλα τα ανωτέρω αναδεικνύουν την παράνοια, την αναλγησία, την προχειρότητα και την ανευθυνότητα ενός θεσμού, που υποτίθεται ότι τάχθηκε για να προστατεύει τον κάθε πολίτη.

Τελικά, ορίστηκε δικάσιμος, για να εξεταστεί η υπόθεσή της, την 08-05-2014 και έτσι, αυτή η τεράστια εγκληματίας, κατάδικος και φυγόδικος, αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη με χρηματική εγγύηση 300€. Στις 08-05-2014 θα προσπαθήσει να αποδείξει το αυτονόητο: Θα αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Ίσως να βοηθούσε αν έλεγε ότι είναι … ο Χριστοφοράκος…

Όμως, το θέμα δεν θα μείνει εδώ. Η συντονίστρια μας επιφυλάχθηκε ενώπιον των ανωτέρω αρχών να ασκήσει οποιοδήποτε δικαίωμα της παρέχει ο Νόμος κατά παντός υπευθύνου.

Με αυτή την παρανοϊκή ιστορία αποδεικνύεται, ότι στη χώρα μας ο μόνος που δεν προστατεύεται είναι ο ίδιος ο πολίτης, αν και απέκτησε κοτζάμ Υπουργείο χάριν της υποτιθέμενης προστασίας του. Οι δε θεσμοί έχουν πλέον καταλυθεί στο πλαίσιο της μνημονιακής ισοπεδωτικής πολιτικής και έχουν καταργηθεί συνταγματικά δικαιώματα και στοιχειώδεις κανόνες του δικαίου.

Καλούμε όλους τους πολίτες σε εγρήγορση έναντι οποιασδήποτε αυθαιρεσίας των Αρχών που θυμίζει τακτικές άλλων εποχών.

ΠΥΡΗΝΑΣ Ε.ΠΑ.Μ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Συνέντευξη της Μαργαρίτας Γέρου στην ΕΤ3 σχετικά με το γεγονός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ