Με το αίσθημα της Τιμής να ανήκω στο ΕΠΑΜ - Π. Καλογερόπουλος - Π. Αιγάλεω

Συναγωνιστές,
       Ολοι ονειρευομαστε ενα δυναμικο σχημα με ισχυρη απηχηση στο λαο.Γιατι,στοχος μας δεν ειναι το κοινοβουλιο της επιπλαστης δημοκρατιας,αλλα η εγερση ενος συνειδητοποιημενου λαου.Εχοντας υπ οψη μου,ταυτοχρονα,και την ειδοποιο διαφορα του ΕΠΑΜ προς τα γνωστα σχηματα και τις παρατηρησεις της συναγ.Χρυσας Βαρθολομαιου - με τις οποιες συμφωνω - σε ό,τι αφορα στον ενισχυμενο ρολο του συναγ.Δ.Καζάκη, προτείνω τα εξής:

         1. Ρητη διατυπωση αποφασης οτι, ο σ.Δ.Καζακης ,με αποφαση του Συνεδριου και ως το επομενο Συνεδριο,υπο τις εκτακτες περιστασεις που διανυει η Πατριδα,αναλαμβανει να διαχειριστει την πολιτικη πορεια του Μετωπου,ως Γενικος Γραμματεας ,βοηθουμενος απο ολιγομελη Πολιτικη Γραμματεια, απαντες υποκειμενοι σε λογοδοσια ενωπιον των εκπροσωπων του  επομενου Συνεδριου.
         2.Την ρητη και ,φυσικα,δημοσια δεσμευση των ανωτερω συναγωνιστων περι επαναφορας στην οργανωτικη δομη που ορισε το Γ συνεδριο, εκτος αν το επομενο αποφασισει διαφορετικα.
                                                   
 Συναγωνιστές,

           Το ΕΠΑΜ δεν κάνει εκπτώσεις στις άξιες και αρχές που πρεσβεύει. Αντιθετα , ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ. Θετοντας, ταυτοχρονα,δημοκρατικα και αξιοκρατικα κριτηρια,ασκωντας την πιο παραγωγικη κριτικη,ελεγχοντας το βαθμο συνεπειας και αφοσιωσης στον Αγωνα που εχουμε αναλαβει. Κι αυτος ειναι η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΗΣ.  ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ.
           Εργαζομαστε για  :
       - Διαφυλαξη ως κορην οφθαλμου της ενοτητας του Μετωπου
       - Παρεμποδιση και ΑΚΥΡΩΣΗ των εμφυλιοπολεμικων κραυγων και πρακτικων που προβαλλουν τα γνωστα κεντρα
       - Επανενεργοποιηση και συντονισμο δρασεων των διεθνων κινηματων κατα της φασιστικης Ε.Ε.και του τραπεζικου -τοκογλυφικου κατεστημενου
                         
Με το αίσθημα της Τιμής να ανήκω στο ΕΠΑΜ


Πέτρος Καλογερόπουλος
Πυρήνας Αιγάλεω

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ