ΟΧΙ - Δημήτριος Ν. Πάνου

Στο Δημοψήψισμα της 5ης Ιουλίου 2015! Μαύρο, πίσσα και κατράμι!


Την 25η Μαρτίου 1821
πρόγονοί μας κήρυξαν της Ελληνική Επανάσταση κατά των Τούρκων κατακτητών. Το 2015 η Ελλάδα είναι σκλαβωμένη στο Διεθνές Συνδικάτο των Μεγαλοτραπεζιτών,  της Τρόικας και των Θεσμών! Τότε πήραμε την απόφαση: «Λευτεριά ή θάνατος!», τώρα τι γίνεται; Θα σκύβουμε το κεφάλι συνεχώς στην ταπείνωση ή θα πούμε το «έως εδώ!». Αρκετά μας έχουν ρουφήξει το αίμα! Τους έχουμε πληρώσει δύο και τρεις φορές. Να φέρουν πίσω τα κλεμμένα οι κολαούζοι της εξουσίας! Να γίνουν δημεύσεις στις περιουσίες τους και να μπουν στη φυλακή οι καταχραστές του Δημοσίου χρήματος! Τώρα, γιατί οι νεοφιλελεύθεροι ληστοσυμμορίτες θρασύτατα σήκωσαν κεφάλι και απειλούν!

 Κράτος σημαίνει σύνορα, σημαία κι εθνικό νόμισμα. Μέσα στο πείραμα της εντάξεώς μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα έχουμε τα ανωτέρω ή κάναμε εκπτώσεις στην εθνική μας κυριαρχία και φουντάρουμε προς τα άπατα; Η Ελλάδα κατάντησε πειραματόζωο των Μεγαλοτραπεζιτών, τηςΤρόικας, των Θεσμών και  των λεγομένων «αγορών»! Συνεχώς υποχωρούμε, μειώνεται το βιοτικό μας επίπεδο, η ανεργία φουντώνει, καμία ανάπτυξη, κανένα ορατό μέλλον!

Θα γίνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! Τι πρέπει να κάνουμε εμείς σαν πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας; Μα, φυσικά, κάτι το πολύ απλό. Μαύρο, πίσσα και κατράμι! Στα κόμματα της εξαθλίωσης του Λαού και του Έθνους λέμε ότι φτάνουν πια τα κροκοδείλια δάκρυά τους! Ψηφίζουμε αυτούς που απέδειξαν διαχρονικά ότι είναι στο πλευρό των εργαζομένων, των επαγγελματιών και των συνταξιούχων

Πόλεμος μέχρι εσχάτων στην τοκογλυφία των Τραπεζών!

Αντίσταση στους εκβιασμούς των εισπρακτικών εταιριών!

Την περιουσία μας, το μισθό μας, τη σύνταξή μας, το σπίτι μας

που για αυτά χύσαμε δάκρυα, ιδρώτα και αίμα,

δεν θα τα παραδώσουμε αμαχητί στους νεογενιτσάρους!

Αυτός ο τόπος αξίζει καλύτερη τύχη!

Γι αυτό ψηφίζουμε ΟΧΙ!

Γιατί η Ελλάδα κατάντησε αποικία χρέους και ανοικτό στρατόπεδο

εκατομμυρίων μεταναστών-κατατρεγμένων!

Γιατί οι Έλληνες κατάντησαν δουλοπάροικοι, πένητες και άνεργοι!

Ή ταν ή επί τας!

Ο τολμών νικά!

 
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Πειραιάς - Σαρωνικός 30 Ιουνίου 2015

 Δημήτριος Ν. Πάνου

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ