Αναγγελία Παναττικής Συνδιάσκεψης

Συναγωνίστριες συναγωνιστές,

Από την 1η Αυγούστου 2015 στην Πρώτη Εισήγηση για τις εκλογές που είχε στείλει η ΠΓ, είχε προαναγγελθεί η διοργάνωση Παναττικής Συνδιάσκεψης για τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Τότε, παρ’ ότι δεν είχαν προκηρυχθεί ακόμα εκλογές, θεωρούσαμε αναγκαία την διεξαγωγή της Παναττικής Συνδιάσκεψης, για να παρουσιαστεί στα μέλη και τους φίλους, ο πολιτικός και οργανωτικός σχεδιασμός του Μετώπου, βάσει και της Πολιτικής Απόφασης του 4ου Συνεδρίου.

Σήμερα με τα νέα δεδομένα και την κάθοδο του Ε.ΠΑ.Μ. στις εθνικές εκλογές, η Παναττική Συνδιάσκεψη έχει προγραμματιστεί για τις 9 Σεπτεμβρίου 2015, στις 19:00 στο κινηματοθέτρο «Καλυψώ» στην Καλλιθέα οδό Γ.Λαμπράκη7 και Καλυψούς γωνία και θα έχει όπως γίνεται αντιληπτό, έναν επιπλέον χαρακτήρα.

Η Παναττική Συνδιάσκεψη θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, και θα αποτελέσει την έναρξη της προεκλογικής εξόρμησης του Ε.ΠΑ.Μ. για το Λεκανοπέδιο. Θα υπάρξει σχετική τοποθέτηση του ΓΓ Δημήτρη Καζάκη, καθώς η γνωριμία και η παρουσίαση των υποψηφίων της Αττικής.

Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ.

5/9/2015

1 Σχόλια
 • SPYROS PATRA

  ΑΔΑ : Ω3ΧΟ465ΦΘΕ-6ΓΨ
  Η παρούσα εγκύκλιος, αποσκοπεί στην πληρέστερη ενημέρωση και διευκόλυνση των πολιτικών κομμάτων και των υποψηφίων βουλευτών στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015,….. , οι δηλώσεις με τις οποίες καταρτίζονται οι συνδυασμοί, επιδίδονται με δικαστικό επιμελητή ή κατατίθενται με απόδειξη, το αργότερο δώδεκα (12) ημέρες μετά την έναρξη της προεκλογικής περιόδου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, δηλαδή το αργότερο μέχρι και την 9η Σεπτεμβρίου 2015…..

  NOMOS 3023/2002
  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ
  ΑΡΘΡΟ 2
  ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
  ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΒΟΥΛ. ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΕΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟ 70% ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (Σ.Σ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1,5 % ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΓΚΥΡΩΝ .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ