Στο χέρι σου είναι να τους σταματήσεις! Το τηλεοπτικό δεκάλεπτο του ΕΠΑΜ

Το τηλεοπτικό δεκάλεπτο σποτ του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου. Οι θέσεις και τα προτάγματα του Ε.ΠΑ.Μ. σε δέκα λεπτά από τον Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Καζάκη και από μέλη του Μετώπου.

8 Σχόλια
 • χρυσούλα

  συγχαρητήρια για το σποτ. πρώτη φορά βλέπω σπότ όπου μιλάει κάποιος χωρίς στήσιμο και λέει ακριβώς αυτά που πρέπει με τα συναισθήματα που πρέπει. ας τολμήσει κάποιος να διαφωνήσει. χίλια μπράβο παιδιά.

 • Giorgos

  Για μια ακόμα μια φορά Δημήτρη μιλάς για τα αυτονόητα. Ειμαστε μαζί σου.

 • spiros

  makari na to doun , O L O I OI ELLHNES.SYNHARHTHRIA STO E.PA.M. O THEOS NA SAS VOHTHHSEI. DHMHTRH MOY ,AXIOS ODHGHTHS,PANANTHROPINOS,ALHTHINOS PATRIOTHS!!!ZHTO TO E.PA.M. KALH LEYTERIA ADERFIA PATRIOTES!!!

 • Νικος

  Συγχαρητήρια! Φωνη αλήθειας ,τόλμης,γνώσης ,πατριωτισμού,ενότητας!
  Υπέροχος και εξαιρετικός Καζακης !

 • ΧΑΡΗ ΣΕΜΠΟΥ

  Ναι συμφωνώ το αριστερά και δεξιά έχει χάσει παντελώς την αξία του ,Μία αξία υπάρχει ο άνθρωπος [ο πολιτισμός του ,το αίσθημα δικαίου η γη του, η ισονομία ,η δημοκρατία ] και το αναφαίρετο δικαίωμα του για ευημερία ,εφ όσον ο πλούτος της γης είναι αρκετός να μας ζησει όλους .Η απληστία και η βαρβαρότητα πάντα ήταν πρόβλημα της ανθρωπότητας αλλά εφ όσον ζούμε το τώρα ,εμένα μου φαίνονται χειρότερα .Ερώτημα : γιατι οι πολλοί πρέπει να είναι υποκείμενα εκμετάλευσης από τους λίγους .Τόσα και τόσα κινήματα αφύπνησης υπάρχουν και όμως όταν αποκτούν δύναμη γίνονται δυνάστες .
  Κύριε Καζάκη σας παρακολουθώ από τότε που εμφανισθήκατε[ήμουν και εγώ μαζί με τους αγανακτησμένους ] και το μόνο που με λύπησε ήταν όταν δεν μπορέσατε {ίσως } να κατεβείτε στις προηγούμενες εκλογές ,υποστηρίζοντας ένα κόμμα [φιλολαϊκό -αριστερό ?],που με την στροφή του άφησε άναυδο κάθε δημοκράτη -χειμαζόμενο πολίτη .Μαζί σας λοιπόν και καλή επιτυχία .ΧΑΡΑΓΗ

 • Petros Vevilos

  Καλή επιτυχία θα σας στηρίξω με κάθε μου δύναμη!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=0h_kRYt2RNQ

 • Petros Vevilos
 • Αλέξανδρος Θανόπουλος

  Κύριε Καζάκη.
  σε παρακολουθώ καιρό.
  σε ψήφισα σήμερα.
  και θα συνεχίσω να το κάνω όσο αγωνίζεσαι.
  μαζί σου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ